När jag blev troende fick jag tre hälsningar från Gud. När man får budskap från Gud så är det som att snappa upp tankar i sitt inre. Man hör inte en röst utan man tänker tankar som man förstår att de inte är ens egna. Så var det när jag precis hade blivit troende. Jag har fångar upp de där “tankefrekvenserna” ett fåtal gånger under mitt liv och det har varit vid väldigt speciella tillfällen – när jag behövt hjälp till exempel. Men första gången jag hörde Guds “röst” var alltså strax efter att jag blivit troende 1981. Då fick jag tre uppgifter från Gud; “Gå ut i världen och skaffa dig erfarenheter” var det första. “Rikast är den som är nöjd” var det andra han sa och det tredje var; “Om tusen människor säger till dig att du har fel så säg; det är ni som har fel men jag älskar er ändå”. Efter det gjorde jag som han sa; Gick ut i världen och skaffade mig erfarenhet av livet, världen och människorna.

Under hela mitt liv hade jag flyttat ofta. Mamma hade alltid gjort så, flyttat runt, så vid 15 års ålder hade jag flyttat 11 gånger och bytt klass fyra gånger. Sedan jag blivit utkastad hemifrån som 15-åring fortsatte jag att flacka runt. Jag hade liksom vant mig vid den livsstilen. Nu drog jag söderut; Jag skulle ju skaffa mig livserfarenhet. 1988 stack jag ner till Malmö för att gå en Dramautbildning vid Östra Grevie Folkhögskola. Det var häftiga tider. Jag hängde med anarkisterna på Vinterpalatset i Malmös hamnkvarter. Ständiga partyn och konserter. Och alkohol och droger. Innan jag stack ut i världen för att skaffa mig erfarenhet hade jag varit medlem i Ungdomens Nykterhetsförbund men nu hade jag kastat medlemskortet och skulle lära mig drogkulturen. Haschrökning var mest förekommande men jag testade även LSD och Amfetamin. Heroin var jag klok nog att undvika. Alkoholen flödade vart jag än kom i vårt avlånga land. Svenskarna är ett supande folk. Det har jag förstått på äldre dagar att svenskarna SUPER. Åtminstone gjorde de det på åttio- och nittiotalet och långt innan dess. Kanske de har fått lite bättre alkoholkultur under de senaste 20 åren men innan dess var svensken bedrövlig – och jag var inget undantag; min Gudstro till trots. Svenskarnas alkoholvanor var även vida kända. I Köpenhamn till exempel. På Tuborgflaskorna brukade det sitta små visdomsord på flaskorna och ett av dem löd; “Om ni träffar en Svensk – bär ner han till färjan.”

Så – erfarenheter fick jag gott om. Och anklagad för att ha “fel” blev jag hela tiden. Framförallt när jag vittnade om min Gudstro. Det var MINST tusen människor som hävdade att jag hade fel – men det struntade jag i. Jag hade hört änglarna sjunga – det räckte för mig.